Välkommen till Forum för poesi och prosa i Vänersborg

Tema På väg med Morgan Larsson (obs! Ersätter Torbjörn Flygt) och Sara Mannheimer.

Plats: Folkets hus café

Tid: 18.00
Inträde: 60 kr
Förtäring: Mat och dryck
Telefon: 0521 – 57 57 57
Arrangörer: Studieförbundet Vuxenskolan Vänersborg-Trollhättan, Poesi och påtår, Folkets hus, Vänersborgs stadsbibliotek, Författarcentrum Väst

Om författarna:

Morgan Larsson föddes 1970 i Trollhättan, men bor nu i Majorna i Göteborg. Han är programledare i Christer i P3 och medverkar i årets omgång av På spåret, SVT. Radhusdisco är hans debut som författare. Det är en rolig och varm skildring av pojken Morris skoltid från slutet av 70-talet in i 80-talet. Hans väg från de tidiga skolåren fram till de första stegen in i gymnasievärlden.

Sara Mannheimer är glaskonstnär och författare. Efter uppväxt i Göteborg och studier i USA, Holland och Tjeckien, bor hon idag i Stockholm där hon utöver författandet driver glashyttan Stockholm Heta Glas. Hon debuterade med kortromanen Reglerna, för vilken hon nominerades till Augustpriset och belönades med Borås Tidnings debutantpris. Hösten 2011 kom hennes andra roman, Handlingen, där en kvinna i sin egen, säregna värld kämpar för att ta sig an böckerna i det nedärvda biblioteket för att utvidga sitt språk och därmed sin värld.

Kontaktperson:

Jenny Enkvist
0521 – 72 14 24
jenny.enkvist@vanersborg.se

Tid och plats

1 mars

18:00

Biljetter och info

Kontaktperson