Filmpremiär med Johan Espersson

I september skulle debutanten Johan Espersson medverka på vårt evenemang i Göteborg som tyvärr ställdes in. Istället träffade vi honom med en filmkamera och mikrofon – hör och se honom läsa ur romanen Kungsbacka ultras (2020) nedan. Filmen är inspelad i Göteborg och Kungsbacka och är producerad av Chuck&Bruno.

Under hösten har vi tyvärr varit tvungna att ställa in vissa evenemang, och begränsa publikantalet till andra. För att ändå föra läsare och författare närmare varandra och fortsätta sprida god litteratur har vi likt många andra vänt oss till filmen istället. Man kan fortfarande se och uppleva dessa digitalt.

Samtalet mellan Jack Hildén och Anne Swärd, som leds av Yukiko Duke och spelades in i på First Hotel i Bengtsfors, i samarbete med vår fantastiska samarrangör Bokdagar i Dalsland. 

Anne Swärd och Ingela Strandberg framträdde på Varbergs teater, i ett samarrangemang med våra drivna arrangörer på Varbergs bibliotek. 

Jessica Schiefauer samtalade med Victor Estby, Bokdagar i Dalslands verksamhetsledare, om sin nya roman Bärarna.

Agneta Pleijel och Lydia Sandgren deltog i ett direktsänt videosamtal onsdag 7 oktober. Frågor från de många tittarna togs upp via kommentarsfältet i Facebook.